Tuesday, January 8, 2013

How to maintain the Suit



If you can be careful maintenance and take care of business custom suits, it will bring people more long-term professional and confidence. But don't overdo maintenance, so as not to destroy a dress material, especially the more delicate suit, it is more unable to stand over cleaning and ironing.
Generally speaking, suit a season valet 2-3 times is enough, in clothing valet, first the dress in the industry, especially the stain told liquor or soda besmirch, because these stains are sugar, dry cleaning must be clean before treatment, or in the dry cleaning process that will encounter heat coking become brown suit, destroy the whole color luster.
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As for the wear parts, trousers, wearing number for every time with no more than two days for the principle, with many a trousers take turns to wear, let trousers have plenty time to recover elasticity and softness.
Micro crepe custom suits hang night can be restored, or hanging in the bathroom, let the heat steam shower a steamed, can eliminate the buckling; If the suit has crepe place, in pressing to pay special attention to temperature, as far as possible, or the reverse side of the ironing clothes and iron in between put a piece of cloth.
With the changing seasons, clothing collection maintenance also to pay attention. Through the introduction of change garments according to the collection, must first clean, even if only through a times, because the clothes as long as it is with the will to sweat, dust and so on, if not wash beforehand, quickly small dirt which produce small pieces of mildew spot; Even the growth of the moth into place.
With winter coat is concerned, the collar and cuffs must wash clean, after washing must use wood hangers to hang, shoulder sleeve don't deformation. As for summer clothing, such as shirts, trousers, in order to distinguish the material, such as wool, cotton, hemp have the same dry cleaning, shirt, can build up type collection.

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